Informatiebijeenkomst over reizen met het openbaar vervoer

Op woensdagmiddag 3 juli is in de bibliotheek Houten-centrum een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is voor senioren uit gemeente Houten die meer willen weten over reizen met het openbaar vervoer.

OV-ambassadeurs geven tijdens deze bijeenkomst informatie over reizen met bus en trein. OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Zij vertellen over de OV-chipkaart, betalen met een bankpas, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Er is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. Ook verstrekken zij informatiemateriaal. Deelname is kosteloos. Aanmelden is eenvoudig door te bellen naar (038) 45 40 130, of een e-mail sturen naar: info@doemeemethetov.nl

 

Wanneer: Woensdagmiddag 3 juli 2024

Hoe laat: 14.00 uur en eindigt uiterlijk om 16.00. 

Waar: Bibliotheek Houten-Centrum, Onderdoor 158, Houten

Meer informatie

De gemeente Houten vindt het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast informatiebijeenkomsten, cursussen en proefreizen, organiseren zij ook inloopspreekuren. Tevens is er een telefonisch OV-spreekuur. Kijk op www.doemeemethetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!